Activ în fiecare zi

Viața de zi cu zi este diferită și determină anumite cerințe în privința scaunului cu rotile, la pacienții activi. Dar și preferințele dumneavoastră personale sunt de o importanță crucială. Doriți un cadru rigid? Sau ați prefera un scaun cu rotile pliabil? Nu există opțiuni corecte sau greșite aici, dumneavoastră decideți. Preferați un scaun care să se plieze cât mai compact și numeroase opțiuni de setare? Atunci, scaunele noastre cu rotile pliabile sunt făcute pentru dumneavoastră. Vă place un design compact cu un cadru foarte rigid? În cazul acesta veți aprecia scaunele noastre cu rotile cu cadru rigid.


Filtrează după:

Avantgarde CLT

Pe lângă construcția modulară complet configurabilă care pune în evidență seria Avantgarde, utilizatorii experimentați beneficiază de întregul ansamblu al cadrului cu roți posterioare „dintr-o bucată”.

mai mult

Avantgarde CS

Avantgarde CS este un scaun cu rotile pliabil, pentru pacienții activi, cu o gamă amplă de opțiuni. Cadrul anterior închis, cu suporturile pentru picioare integrate, este disponibil în diverse unghiuri ale cadrului.

mai mult

Ventus

Fiabil, robust și personalizat: Ventus este un scaun cu rotile robust, având un cadru rigid cu un design minimalist, atractiv prin versatilitatea sa.

mai mult

Avantgarde CV

Variabil și flexibil, modelul Avantgarde CV oferă maximul de posibilități de reglare. Selecția amplă de opțiuni asigură configurația optimă – chiar și pentru exigențe deosebite.

mai mult