Ventus

Scaunul cu rotile multilateral, pentru utilizatorii activi

Ventus

Solicitările la care este supus un scaun cu rotile sunt la fel de diverse precum utilizatorii înșiși.

Pentru unii, contează mai mult să aibă un design compact și să fie ușor, pentru alții are întâietate aspectul sau culoarea. Unii se concentrează pe confort și ușurința manevrării. Cu toate acestea, există un lucru pe care toți îl doresc: să aibă maximul de mobilitate și independență posibile, în viața de zi cu zi. Autonomie și libertatea de a-și urmări propriile interese – întotdeauna și pretutindeni.

Odată cu Ventus, am creat un scaun cu rotile care permite îndeplinirea tuturor acestor dorințe. Datorită ramei rigide complet configurabile, pentru pacienții activi, cu un cadru personalizat și selecție completă a opțiunilor, care îl fac versatil în practică, este cu adevărat potrivit într-o varietate de situații și este un companion de încredere în viața cotidiană

Imaginea prezintă echipamente speciale.

Open frame design

Thanks to the open frame design that does not require a transom, you can easily load the Ventus into your vehicle. With the rear wheels removed, you can even put your wheelchair on the passenger seat.

Clothing protector

The side panel with clothing protector lip protects your clothing against dirt.

Continuously adjustable caster head

The chassis of the Ventus allows you to fine-tune the settings, ensuring optimum directional stability and reliably preventing the feared caster wobbling when driving downhill.

Natural Fit push rings

These special push rings with a vertically oval gripping contour provide you with a larger contact surface for driving and braking. They are also easier on your hands.Unul pentru toți

Mereu în mișcare

Mereu activ, vă puteți lăsa mintea să hoinărească – fără să vă gândiți la scaunul cu rotile.

Trebuie doar să vă așezați

Datorită dimensiunii compacte de transport, puteți încărca chiar dumneavoastră scaunul, cu ușurință – și nu doar în mașină sau în vagon.

Relaxare deplină

Vă puteți bucura de viață, vă puteți atinge obiectivele și puteți lua parte la activități recreaționale: Ventus extinde posibilitățile personale de mobilitate.

Erou de acțiune

Nu trebuie să participați la toate sporturile, în scaunul dumneavoastră Ventus – dar puteți ajunge acolo unde se petrece acțiunea.

Detalii tehnice

Poziționarea în scaunul cu rotile

Fiecare are propriile cerințe individuale de sprijin și grad de confort al scanului. Tapițeria adaptabilă pentru spate și reglajul unghiului vă oferă o diversitate de posibilități pentru poziționarea optimă.

Caracteristici de conducere bine reglate

Raza de întoarcere, punctul de basculare și unghiul scaunului sunt caracteristici aflate în fruntea listei atunci când vine vorba despre setările scaunului? Ventus are un sistem de reglaj rapid și practic, astfel încât îl puteți adapta perfect nevoilor dumneavoastră.

Fiabilitatea se poate măsura

Obiectivul nostru de calitate depășește standardele obișnuite de testare. Din acest motiv, Ventus a trebuit să facă față celor mai dure condiții de testare, în urma cărora a fost declarat câștigător.

Un plus de personalitate, la cerere

Dacă doriți mai multă individualitate, vă oferim posibilitatea fabricării la comandă, cu nenumărate opțiuni de adaptare completă a scaunului Ventus, în funcție de dorințele dumneavoastră.

Informații tehnice

Date tehnice  
Capacitate maximă de încărcare 100 kg (echipament standard) / 140 kg (pentru pacienții solizi)
Greutate netă cu lățimea scaunului 40cm x adâncimea scaunului 40cm aprox. 12 kg
Lățimea scaunului 280–500 mm (pentru pacienții solizi: 460–500 mm)
Adâncimea scaunului 300–500 mm
Înălțimea spătarului 300–500 mm
Înălțimea părții anterioare a scaunului 400–540 mm
Înălțimea părții posterioare a scaunului 330–530 mm
Material cadru Aluminiu

Downloads


Opțiuni


Produse similare