KimbaNeo pentru transport și călătorii

Ajungi în siguranță, atunci când ziua prinde vitezăCe este special în legătură cu mine

Moale, confortabil și sigur

Materialul căptușelii este rezistent și sprijină coloana – Este confortabil și moale. Suporturile laterale de la nivelul șoldurilor, coapselor și, dacă este cazul, de la nivelul capului, asigură o stabilitate mai bună și siguranță.

Mereu așezat

Scaunul se adaptează în funcție de scopurile terapeutice ale copilului. Nu numai înălțimea, lățimea și adâncimea scaunului, dar și suporturile pentru cap și cele laterale sunt reglabile separat. Chiar și unghiul scaunului și cel de poziționare a picioarelor pot fi adaptate precis nevoilor copilului dumneavoastră.

Suspensie delicată

Suspensia delicată previne apariția spasmelor. Datorită suspensiei, caracteristicile de conducere sunt mai simple, iar căruciorul este mai ușor de condus, chiar și pe teren cu denivelări.

Copiilor le place Kimba Neo

Am conceput designul Kimba Neo pe baza designului premiat al predecesorului său, Kimba Spring. Mulți utilizatori apreciază faptul că ceilalți nu observă, la prima vedere, că acesta este un cărucior de recuperare, pentru suport special. Copiii apreciază în mod special schema de culori. Pentru a lua în considerare preferințele personale ale fiecărui copil, Kimba Neo este disponibil în numeroase culori și materiale diferite.

Beneficii per ansamblu

Schimbare rapidă în poziția de repaus

Cu ajutorul mecanismului de înclinare a scaunului, puteți întoarce scaunul în diverse poziții: Poziția de repaus descarcă tensiunea de la nivelul coloanei copilului. Poziția activă activează mușchii torsului. Deși puteți comuta ușor între poziția activă și cea de repaus, toate setările inițiale sunt păstrate.

Unghi al spătarului reglabil în orice moment

Spătarul se adaptează nevoilor copilului. În paralel, unghiul genunchiului și cel al șoldului pot fi reglate oricând. Aici, unghiurile pot fi chiar modificate la mai mult sau mai puțin de 90 grade.

Poziția înclinată

Căruciorul de recuperare Kimba Neo este potrivit chiar și pentru somn, putând fi reglat în poziție orizontală. Acest lucru este foarte util în momentul schimbării scutecului.

Schimbarea unghiului de vedere

Scaunul poate fi rotit ușor în direcția de mers sau în direcția opusă. Aceasta asigură o reacție rapidă în caz de accese. Mențineți întotdeauna contactul direct și puteți vedea copilul.

Tăvița detașabilă

Tăvița este ușor de atașat și îndepărtat. Activează extensia pentru brațe și ușurează ridicarea părții superioare a corpului. De asemenea, jucăriile stau foarte bine pe tăviță.

Căptușeala: moale,delicată și perfectă pentru copii

Noile căptușeli Kimba Neo nu numai că arată deosebit de atractiv, dar îndeplinesc și o funcție terapeutică. Stabilizează corpul copilului exact în punctele în care are nevoie. Datorită materialelor rezistente, lavabile și, în același timp, moi și delicate, copilul dumneavoastră se simte în siguranță.

Căptușeala standard este disponibilă în două culori: maro/bej și verde/bej.

Căptușeala din amestec de microfibre este disponibilă în trei combinații de culori: culoarea murei/gri, albastru/savannah și verde citron/savannah

Detalii tehnice

Bară de împins reglabilă după dimensiuni

Puteți regla ușor bara de împins după dimensiunea dumneavoastră: apăsați butoanele de la nivelul mecanismului articulațiilor și trageți bara la înălțimea dorită.

Plierea rapidă a căruciorului

Kimba Neo este ușor de depozitat: eliberați dispozitivul de blocare și pliați căruciorul cu o mână. Apoi, îl puteți pune în suportul bazei mobile.

Dispozitivul pentru blocarea glisării

Util în special pe teren cu denivelări: dispozitivul pentru blocarea glisării

Împingeți încuietoarea în față cu mâna sau piciorul. Roata metalică se va poziționa automat, printr-un clic, la locul ei. Pentru deblocare, împingeți în spate dispozitivul de blocare.

Detașarea și întoarcerea scaunului

Scaunul poate fi scos fără vreun fel de unelte. Deschideți suportul și ridicați scaunul. Întoarceți-l o dată și puneți-l înapoi, așezând copilul cu fața către dumneavoastră.

Cum reglați înclinarea scaunului

Întoarceți mânerul rotativ superior al spătarului spre dreapta, apoi înclinați scaunul în poziția necesară copilului. Eliberați mânerul rotativ pentru fixarea poziției. Toate celelalte setări sunt păstrate. Copilul se va relaxa iar tensiunea de la nivelul coloanei se descarcă.

Reglarea unghiului posterior

Eliberați șurubul inferior (rotiți spre stânga) până când spătarul poate fi mișcat liber. Reglați spătarul după cum doriți, apoi strângeți din nou șurubul.

Acționarea frânei

Acționați frâna atunci când puneți sau scoateți copilul din cărucior. Apăsați brațul frânei, iar Kimba Neo va rămâne pe loc.

Opțiuni pentru scaun și cadru

Bază mobilă pentru exterior Kimba Neo cu șezut Squiggles

 • Sistem de șezut adaptabil pentru copiii între 1-5 ani
 • Spătar și reglaj scaun
 • Suport pentru coloana lombară
 • Dispozitiv de ghidare cuprinzător, pentru umeri
 • Ham pentru poziționarea pelvisului
 • Accesorii opționale pentru picioare, trunchi și cap

Bază mobilă pentru exterior Kimba cu șezut Mygo

 • Sistem de șezut pentru copii între 3-10 ani
 • Suport pentru coloana lombară
 • Accesorii opționale pentru picioare, trunchi și cap
 • Dispozitiv de ghidare curbat,cuprinzător, pentru umeri
 • Ham pentru poziționarea pelvisului
 • Accesorii opționale pentru picioare, trunchi și cap

Culoarea cadrului

Kimba Neo este disponibil pe argintiu dar și pe negru mat.

Informații tehnice

Date tehnice, șezut Mărimea 1 Mărimea 2
Vârsta 1–6 ani 4–10 ani
Greutate maximă utilizator 40 kg 40 kg
Lățime șezut 190–310 mm 240–400 mm
Adâncime șezut 200–300 mm 260–350 mm
Lungime gambă 190–310 mm 200–370 mm
Înălțime/înclinare spătar    
între 80° și 180° 410–610 mm  
între 80° și 180° 560–700 mm  
Mărime pliere(L x l x î) 580x370x420 mm 590x430x580 mm
Greutate 7 kg 8,5 kg

Downloads


Accesorii

Produse similare