Orteze și dispozitive de susținere

Ottobock dezvoltă și fabrică orteze și dispozitive de susținere de înaltă calitate, care vă pot ajuta în probleme specific. Pe de o parte, există orteze care facilitează vindecarea după leziuni ale ligamentelor, articulațiilor și oaselor. În cazul deteriorărilor permanente, acestea pot menține funcțiile și pot preveni sau reduce durerea. În general vorbind, obiectivul este ca produsele să ofere susținere eficientă și să asiste terapia potrivit indicațiilor medicului. Ortezele de paralizie – cum sunt ortezele complete de picior sau ortezele de gleznă sau pentru laba piciorului – sunt personalizate de un ortezist și constituie dispozitive permanente pentru persoanele afectate de paralizia completă sau incompletă la nivelul unuia dintre membre. De asemenea, pot ajuta pacienții să își recapete libertatea maximă de mișcare, în ciuda limitărilor.

Ottobock colaborează strâns cu tehnicieni ortopezi renumiți, cu medici și terapeuți, pentru dezvoltarea de produse noi. Studiile științifice documentează eficacitatea produselor. Gradul lor de adecvare pentru utilizarea zilnică este, de asemenea, un factor important: materiale prietenoase cu pielea, confort plăcut pentru utilizator și modul practic de manevrare fac ortezele mai ușor de utilizator.

Mobilitatea pacienților reprezintă o temă centrală în cei aproape 100 de ani de viață ai companiei noastre. Obiectivul ușurării recăpătării mobilității oamenilor – sau protejarea mobilității pe care o au – stă în spatele fiecărui și oricărui produs Ottobock. Obțineți informații detaliate despre posibilitatea utilizării unei orteze Ottobock.


Ce sunt ortezele & dispozitivele de susținere?

Ortezele și dispozitivele de susținere se prescriu în cazul leziunilor și afecțiunilor sistemului locomotor și aparatului de susținere. Obțineți mai multe informații despre diverse tipuri de orteze și dispozitive de susținere, funcționalitatea și structura acestora.

mai mult

Zonele corporale afectate

Coloană cervicală și umăr, cot, mână, spate, șold, genunchi, picior și laba piciorului sau gleznă: folosiți regiunea corporală afectată ca punct de pornire pentru a afla ce produse pot ajuta în ameliorarea problemelor.

mai mult

Tabloul clinic și simptome

Obțineți informații detaliate despre diverse tablouri clinice și simptome, opțiuni terapeutice și metode de diagnosticare. Sunt oferite orteze și dispozitive de susținere specifice pentru fiecare afecțiune; acestea pot ajuta în ameliorarea problemelor.

mai mult