C-Brace®

Cu C-Brace®, Ottobock schimbă modul de gândire în domeniul ortezării. Fiind primul sistem mecatronic SSCO® din lume, controlează atât ortostatismul cât și faza de pendulare cu ajutorul tehnologiei unice cu senzori.

mai mult

E-MAG Active

E-MAG Active – sistemul de articulații de genunchi controlat electronic, pentru dispozitive folosite în paralizia piciorului

mai mult

Free Walk

În cazul paraliziei complete sau incomplete a piciorului, Free Walk permite un mers, practic, natural precum și mai multă siguranță și stabilitate.

mai mult

Genu Arexa

După lezarea ligamentelor genunchiului, orteza de genunchi cu cadru rigid Genu Arexa stabilizează genunchiul în timpul procesului de vindecare și previne mișcările nedorite.

mai mult

Genu Neurexa

Genu Neurexa oferă susținere adecvată după un atac vascular cerebral. Stabilizează genunchiul și previne hiperextensia articulației genunchiului. Totuși, îndoirea genunchiului continuă să fie posibilă.

mai mult

Orteza lombară Lumbo Direxa

Lumbo Direxa ajută la ameliorarea durerii ușoară până la moderată, din zona coloanei lombare.

mai mult

Manu Sensa

Ameliorarea problemelor articulației pumnului cu susținere delicată.

mai mult

Malleo TriStep

Orteza multifuncțională Malleo TriStep poate fi adaptată celor trei faze ale vindecării, după lezarea ligamentelor gleznei.

mai mult

Omo Neurexa

Orteza de umăr Omo Neurexa oferă o descărcare semnificativă, ameliorează durerea și conduce la o postură generală mai bună.

mai mult

Patella Pro

Patella Pro este o orteză pentru realinierea dinamică a rotulei. Menține rotula în poziție corectă în timpul mișcărilor de flexie și extensie.

mai mult

Orteza de flexie și abducție a șoldului Tübingen

Orteza de flexie și abducție a șoldului Tübingen, potrivit Profesorului Dr. Bernau oferă cele mai bune condiții posibile pentru a vă asigura că șoldul copilului se va maturiza fără probleme.

mai mult

WalkOn și WalkOn Trimable

WalkOn ajută persoanele cu zona dorsiflexorie slăbită. Ușurează ridicarea piciorului în faza de pendulare, astfel încât mersul devine mai sigur.

mai mult

WalkOn Flex

The WalkOn Flex ajută persoanele cu forță musculară diminuată în zona dorsiflexorie. Ușurează ridicarea piciorului în faza de pendulare, astfel încât mersul devine mai sigur.

mai mult

WalkOn Reaction

WalkOn Reaction ajută persoanele cu forța musculară diminuată în zona dorsiflexoare. Ușurează ridicarea piciorului în faza de pendulare, astfel încât mersul devine mai sigur.

mai mult

Xeleton

După lezarea ligamentelor genunchiului, orteza de genunchi robustă cu cadru rigid Xeleton stabilizează genunchiul în timpul procesului de vindecare și previne mișcările nedorite.

mai mult