Sistemul de articulații de genunchi controlat electronic E-MAG Active

Dispozitiv pentru paralizia picioruluiBeneficii per ansamblu

Un mers mai natural

O engramă de mers mai naturală și dorința de a nu fi nevoiți să se concentreze mereu asupra mișcărilor: sunt cerințe ale tuturor purtătorilor de orteze. Componentele electronice inteligente asigură un mers mai natural și lin. Un magnet deschide articulația automat, iar mâinile rămân libere. Vă puteți concentra asupra altor aspecte ale vieții care sunt importante pentru dumneavoastră- familie, aventuri sau hobby-uri.

Postură mai bună

Mișcările sunt mai ușoare cu E-MAG Active: sunteți din nou capabil să faceți mai multe și să deveniți mai activ. Acest lucru poate avea un efect pozitiv asupra mușchilor și a stării dumneavoastră fizice, de exemplu asupra sistemului circulator. Datorită mersului mai natural, nevoia de a realiza mișcări compensatorii este practic eliminată, descărcând partea contralaterală a corpului și prevenind, totodată semnele de uzură.

Mersul pe bicicletă

Atunci când deblocați E-MAG Active cu ajutorul unui buton mic, puteți chiar să pedalați pe bicicletă, de exemplu pe bicicleta de terapie. Alte activități sportive precum mersul nordic devin, de asemenea, posibile datorită unității de control inteligent al articulației.

Potrivit pentru utilizarea zilnică

Cu designul încorporat, E-MAG Active este protejat de influențele externe precum loviturile sau încurcarea în haine. Suprafețele articulației formează o structură omogenă, capsulată, chiar și atunci când articulația este flexată.

Durata lungă de utilizare

În funcție de mișcările pe care le faceți, E-MAG Active are o durată de funcționare pentru 5,000 de pași. Aceasta corespunde unei distanțe de circa 8 km și este, de obicei, suficient pentru o zi. Puteți încărca ușor bateria, peste noapte.

Rapid și silențios

Zgomotele permanente emise în timpul funcționării pot fi percepute ca deranjante și neplăcute în numeroase situații. Magnetul care deblochează articulația în timpul mersului funcționează rapid și silențios – făcându-l aproape inobservabil în viața de zi cu zi.

Funcționalitate

E-MAG Active asigură articulația genunchiului într-un moment crucial: în faza bipodală a ciclului de mers și, de asemenea, în faza transferului greutății pe membrul afectat. Eliberează din nou articulația pentru faza de pendulare, adică momentul în care mutați piciorul. E-MAG Active este deblocat de mișcările din mers la fiecare pas, apoi se blochează din nou înainte de a pune piciorul jos. Acest lucru este posibil datorită unui sistem inteligent de senzori, care măsoară poziția piciorului în timpul mersului și trimite informații către componentelor electronice din articulație. Apoi, magnetul deblochează articulația – rapid și silențios. De fapt, așa și-a căpătat denumirea articulația: E-MAG pentru electromagnetic.

Download

Întrebări frecvente


Accesorii