Orteza de picior Free Walk

Mers armonios și postură mai sigurăBeneficii per ansamblu

Mers natural

Free Walk permite un mers natural. Compensarea mișcărilor, necesară în cazul ortezelor convenționale, nu mai este necesară, tensiunea din articulații și spate fiind descărcată. Cheltuiți mai puțină energie în timpul mersului și puteți călători pe distanțe mai mari.

Așezați-vă confortabil

Orteza trebuie să vă asigure susținere în numeroase situații de zi cu zi. Cu Free Walk, vă puteți așeza confortabil. În funcție de abilitățile dumneavaostră fizice, puteți debloca orteza dinamic, printr-o mișcare a corpului, sau cu mâna.

Ușor de purtat

Așezați-vă, introduceți componenta plantară a ortezei Free Walk în pantof, apoi introduceți piciorul și aplicați orteza pe picior. Free Walk este prevăzută cu blocatoare practice, ușor de desfăcut, care permit aplicarea ușoară a ortezei.

Aplicare corespunzătoare

Tehnicianul dumneavoastră ortoped va fabrica orteza Free Walk potrivit măsurilor individuale.

Plăcut de purtat

Manșonul protetic moale, din material prietenos cu pielea, oferă o senzație de confort pe întreaga durată a zilei și poate fi curățat cu apă călduță și detergent.

Aproape invizibil

Free Walk este ușor și are un design suplu. Îl puteți purta sub hainele obișnuite. Este aproape inobservabil și, practic, invizibil pentru ceilalți.

Funcționalitate

Tehnologie

Orteza Free Walk este controlată printr-o conexiune între articulația genunchiului ortotic, articulația gleznei ortotice și interiorul tălpii care ghidează laba piciorului. Fiind integrată în ciclul natural al mersului, articulația genunchiului ortotic se decuplează și puteți balansa liber piciorul. Articulația genunchiului ortotic se blochează automat atunci când pendulați piciorul, înainte de a păși pe sol. Păstrați controlul asupra ortezei, utilizând-o în mod conștient.

Ca opțiune pentru toți cei care obosesc mai rapid uneori, din cauza condiției fizice, a fost conceput un comutator care permite blocarea și deblocarea permanentă a articulației pe lângă funcția Free Walk(faza de sprijin prin blocare, faza de pendulare prin deblocare). Aceasta vă permite să utilizați orteza Free Walk în concordanță perfectă cu cerințele și starea personală.

Instructaj pentru utilizarea ortezei

Puteți beneficia pe deplin de avantajele oferite de un dispozitiv modern de înaltă calitate, dacă dețineți cunoștințe despre utilizarea produsului. Veți face primii pași cu Free Walk pe durata unei sesiuni cu tehnicianul dumneavoastră. Acesta sau aceasta vă va explica modul de funcționare și de manevrare pentru utilizarea zilnică.

Apoi, alături de tehnicianul dumneavoastră sau de un fizioterapeut/terapeut ocupațional veți exersa mersul într-o varietate de situații, de exemplu pe pante sau pe scări. Tehnicianul dumneavoastră vă va pregăti un program individual de instruire. Este important să exersați pattern-urile corecte de mișcare pentru a evita apariția posturilor defectuoase. Veți lucra împreună și pentru a exersa așezarea și ridicarea, precum și aplicarea sau îndepărtarea ortezei.

Download

Întrebări frecvente


Accesorii

Produse similare