Orteza de genunchi Genu Neurexa

Stabilizarea genunchiului după un atac vascular cerebralBeneficii per ansamblu

Susținere în timpul mersului

Genu Neurexa previne hiperextensia genunchiului. Totuși, flexarea genunchiului continuă să fie posibilă. Amplitudinea de mișcare poate fi ajustată individual de către medicul sau tehnicianul ortoped în funcție de situația dumneavoastră personală.

Începerea timpurie a recuperării

Cu cât începeți recuperarea mai devreme, cu atât succesul va fi mai mare. Genu Neurexa facilitează începerea timpurie a recuperării, astfel încât vă puteți concentra pe exersarea mersului și puteți redobândi capacitatea musculară adecvată mai repede.

Ușor de aplicat

Puteți aplica orteza fără să folosiți blocatoarele, sau le puteți deschide parțial sau integral – alegerea vă aparține și depinde ce este mai confortabil pentru dumneavoastră sau pentru persoana care v-ar putea ajuta.

Plăcut și confortabil

Materialul plăcut și moale, cu proprietăți de reglare a temperaturii(Outlast) previne încălzirea excesivă. Pentru a beneficia la maxim de caracteristicile materialului, Genu Neurexa trebuie purtat direct pe piele.

Indicații

Pareza mușchilor piciorului, având drept consecință hiperextensia genunchiului, de exemplu după un atac vascular cerebral, hernierea discului lombar, deteriorarea nervilor periferici, etc.

Download

Întrebări frecvente


Accesorii

Produse similare