Orteza lombară Lumbo Direxa

Stabilizează, descarcă, ameliorează durerea

Facilitează ameliorarea durerii de coloană lombară

Lumbo Direxa oferă susținere în cazul durerii de spate, în zona coloanei lombare, de intensitate ușoară până la moderată – cauzată, de exemplu, de semnele de uzură sau de protruzia discului intervertebral. Stabilizează și descarcă zona afectată, ceea ce poate ameliora durerea.

Lumbo Direxa este confecționată dintr-un material confortabil, care lasă aerul să circule, astfel încât puteți purta orteza de spate perioade mai lungi de timp. Datorită designului suplu, orteza este abia vizibilă dedesubtul hainelor. Lumbo Direxa vine în trei modele: pe lângă varianta standard, Lumbo Direxa Women este concepută la nivelul taliei, iar Lumbo Direxa High are o margine mai înaltă, astfel încât descarcă și coloana toracală inferioară.

Support

The massaging support on the interior stimulates microcirculation.

Dorsal height

The Lumbo Direxa has a dorsal height of 24 cm (back height) and therefore provides the required support, especially in the area of the lumbar spine.

Elastic straps

The elastic straps are individually adjustable. This allows you to choose the stiffness of your back orthosis yourself.

Stabilisation rods

Four auto-adaptive stabilisation rods provide the required support for the lumbar spine.Beneficii per ansamblu

Aplicare perfectă

Tijele de stabilizare, de plastic, se adaptează perfect formei corpului dumneavoastră, astfel încât orteza de spate nu alunecă, nici chiar atunci când vă mișcați foarte mult. Lumbo Direxa este disponibilă și în varianta pe talie, specială pentru femei(Lumbo Direxa Women).

Protecție sporită

În comparație cu linia clasică a Lumbo Direxa, linia Lumbo Direxa High este mai înaltă, astfel încât acoperă o zonă mai mare a spatelui. Aceasta descarcă, de asemenea, coloana toracală inferioară. Medicul dumneavoastră vă va sfătui care este cea mai adecvată variantă pentru dumneavoastră.

Orteză cu funcție de masaj

Pentru a face și mai eficientă Lumbo Direxa, există o perniță pentru masaj la partea interioară a ortezei de spate. Aceasta stimulează circulația în regiunile afectate.

Reglabilă individual

Benzile elastice permit reglarea stabilității ortezei, printre altele. Așadar, se adaptează nevoii dumneavoastră de susținere a coloanei lombare potrivit cerințelor dumneavoastră.

Design suplu

Datorită designului suplu, Lumbo Direxa este abia vizibil dedesubtul hainelor. Aceasta înseamnă că nu sunteți limitat în privința alegerii acestora.

Confortabil la purtare

Materialul este prietenos cu pielea, lasă aerul să circule și reduce transpirația astfel încât orteza de spate poate fi purtată perioade mai lungi.

Indicații

Lumbo Direxa / Women

  • Durerea de spate în zona inferioară
  • Sciatica
  • Dezechilibre musculare ale coloanei lombare
  • Modificări degenerative ale coloanei lombare
  • Osteocondroza coloanei lombare
  • Sindromul fațetelor articulare la coloana lombară
  • Protruzia discului intervertebral între L4 și S1
  • Prolapsul discului intervertebral între L4 și S1
  • Discectomia între L4 și S1
  • Iritația articulației sacroiliace

Downloads

Întrebări frecvente


Accesorii

Sisteme înrudite