Orteza de umăr Omo Neurexa

Stabilizarea umărului după un atac vascular cerebralBeneficii per ansamblu

Ameliorarea durerii

Omo Neurexa oferă o descărcare semnificativă și ameliorează durerea cauzată de poziția defectuoasă a articulației umărului. Aducând umărul într-o poziție mai bună, orteza de umăr combate cauza problemelor dumneavoastră. Ameliorarea durerii este importantă, pentru a reuși să vă concentrați asupra exersării mersului.

Începerea timpurie a recuperării

Cu cât mai repede începeți recuperarea, cu atât succesul va fi mai mare. Cu Omo Neurexa, umărul dumneavoastră este stabilizat și securizat, astfel încât dumneavoastră să vă puteți concentra complet asupra exersării mișcării și mersului. Pentru a evita internalizarea pattern-urilor de mișcare incorecte, începeți recuperarea cât mai devreme posibil.

Postură corporală mai bună

Aducând umărul în poziția corectă cu ajutorul Omo Neurexa, întreaga postură corporală este corectată. Acest lucru afectează, de asemenea, engrama de mers, care devine mai naturală și mai lină. Mai mult decât atât, evitați tensionarea excesivă unilaterală a corpului sau hiperextensia nervilor, ligamentelor și tendoanelor, care la rândul lor pot conduce la apariția durerii care nu este cauzată de leziunea umărului.

Material plăcut

Omo Neurexa este confecționat dintr-un material foarte moale și confortabil(Outlast) lavabil la program automat, la temperatura de 40°. Marginile moi împiedică frecarea și iritarea. Dacă purtați orteza toată ziua, reducerea transpirației este de asemenea, importantă. De aceea, Omo Neurexa este confecționat dintr-un material care facilitează reglarea temperaturii, pentru a vă oferi confortul dorit. Secțiunile pentru antebraț și umăr ale ortezei sunt unite prin benzi de silicon pe partea interioară. Prin urmare, nu poate aluneca.

Manipularea sigură

Capsele în diferite culori ușurează poziționarea corectă a ortezei. Omo Neurexa poate fi, de asemenea, complet deschisă, ceea ce ușurează aplicarea, de asemenea. Terapeutul sau tehnicianul ortoped va adapta orteza nevoilor dumneavoastră individuale. Aplicarea corespunzătoare va fi, de asemenea, explicată membrilor familiei sau însoțitorilor, astfel încât să vă poată ajuta, dacă este cazul.

Funcționalitate

Orteza de umăr Omo Neurexa face parte din linia de produse Neurexa. A fost dezvoltată în colaborare strânsă cu medici și terapeuți – special pentru pacienții cu atac vascular cerebral. Ca dispozitiv medical valoros pentru facilitarea recuperării, facilitează mișcarea activă.

Durerea de umăr este frecventă după un atac vascular cerebral sau alte afecțiuni. În acest caz, osul brațului (capul humeral) este într-o poziție nefavorabilă. Omo Neurexa îl aduce înapoi în poziția corectă, eliminând cauza durerii. Acest lucru este esențial în vederea începerii recuperării timpurii, specifice. Obiectivul este să vă ajute în vederea reintegrării în mediul social și profesional familiar cât mai rapid posibil.

Omo Neurexa constă în două părți – o manșetă pentru umăr și o manșetă pentru antebraț. Acestea sunt conectate prin două benzi. Orteza acoperă o regiune amplă în zona umărului, ceea ce are un efect pozitiv asupra așa-numiților proprioceptori – ceea ce înseamnă că percepeți modul în care mișcați umărul în spațiu, precum și poziția acestuia. Aceasta îmbunătățește postura generală a corpului, ceea ce, la rândul său, are un impact pozitiv, facilitând mersul uniform și lin. O perniță de stimulare a mușchilor, pe care o puteți atașa ușor la interiorul ortezei de umăr, cu o închizătoare cu arici, face posibilă stimularea suplimentară a mușchilor care și-au pierdut forța.

Indicații

Durerea de umăr și disfuncția(inclusiv subluxația), de exemplu după atacul vascular cerebral, hernierea discului coloanei cervicale, deteriorarea nervilor periferici etc.

Download

Întrebări frecvente


Accesorii

Produse similare