Orteza pentru ajustarea dorsiflexiei WalkOn FlexBeneficii per ansamblu

Mai multă siguranță

Beneficiați de un plus de siguranță deoarece WalkOn Flex sprijină și ușurează ridicarea piciorului în timpul fazei de pendulare, atunci când mergeți. Riscul de a vă prinde vârful piciorului, de exemplu în marginea covorului, sau pe un sol accidentat, se reduce

Flexibilitate pentru dumneavoastră

În condițiile îndeplinirii cerințelor fizice, WalkOn Flex permite mobilitatea mai bună a articulațiilor gleznei și genunchiului, ușurând mersul pe suprafețe cu denivelări. Orteza oferă suport moderat în timpul mișcării de rulare – exact așa cum aveți nevoie.

Mișcare naturală

Vă puteți mișca în mod natural cu WalkOn Flex pe toată durata zilei. Atunci când stați ghemuit sau urcați treptele, de exemplu, puteți plasa în mod natural greutatea pe ante-picior. WalkOn se adaptează în mod ideal pentru numeroasele situații de zi cu zi.

Ușor și discret

WalkOn este ușor, suplu și discret dedesubtul hainelor. Pernița detașabilă pentru gambă îl face încă și mai plăcut și confortabil pentru dumneavoastră. Este confecționat dintr-un material care asigură controlul microclimatului(Outlast), reducând încălzirea și transpirația.

Folosiți încălțăminte normală

Orteza se potrivește în orice tip de încălțăminte care asigură suportul acesteia. Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că încălțămintea are călcâiul rezistent. Pentru a fixa orteza WalkOn Flex, introduceți-o în pantof, apoi încălțați pantoful.

Robust și rezistent

WalkOn Flex este deosebit de robust, dovedindu-și rezistența în teste și prin funcționarea de lungă durată.

Familia de produse WalkOn

Există patru tipuri de orteze WalkOn. Acest lucru permite medicului sau tehnicianului ortoped să aleagă produsul cel mai potrivit pentru afecțiunea dumneavoastră și pentru gradul de severitate a paraliziei.

Indicații

  • forța musculară diminuată în zona de flexie dorsală însoțită de spasticitate ușoară
  • WalkOn Flex se recomandă în special în cazurile în care capacitatea dorsiflexiei scade după o activitate susținută (oboseala musculară).
  • WalkOn Flex este adecvat pentru utilizarea atât în interior, cât și în exterior, de către persoanele care au articulația gleznei stabilă și beneficiază de capacitatea de control motric al genunchiului.

Semnele de diminuare a forței musculare în zona flexoare dorsală apar deseori după un atac vascular cerebral, leziune traumatică a creierului, scleroză multiplă, atrofie neuromusculară sau paralizie peroneală.

Download

Întrebări frecvente


Accesorii