WalkOn Reaction

Susține articulația genunchiului

Persoanele care au forța musculară în zona dorsiflexoare permanent diminuată, depind de un dispozitiv medical care să ușureze ridicarea piciorului, în timpul mersului.

Exact acest lucru îl face WalkOn Reaction. Ajută ridicarea piciorului în faza de pendulare, astfel încât mersul devine mai sigur, în timp ce riscul de împiedicare și cădere se reduce. Vârful piciorului nu se mai prinde la fel de ușor în obstacole mici sau în asperități.

Datorită designului său special, orteza WalkOn Reaction susține și pentru articulația genunchiului. Atunci când forța musculară este diminuată și la nivelul musculaturii inferioare a piciorului, beneficiați de energia ridicată restituită de orteză, care se activează în timpul mișcării de rulare a piciorului. Mergeți din nou natural.

Medial spring

Thanks to the medial spring, the WalkOn Reaction stores energy during the heel strike and releases it again with the rollover movement. It features a high energy return.

Lower leg shell with shin pad

The shin pad is on the lower leg shell. It consists of a climate control material (Outlast) and can be easily applied to the leg with a hook-and-loop fastener. The user benefits from improved hygiene and pleasant wearer comfort.

Foot component

The foot component ensures the flexible rollover of the foot while walking.

Frontal contact

With frontal contact, the WalkOn Reaction not only lifts the foot, it also supports the knee joint.Beneficii per ansamblu

Mergeți din nou natural

WalkOn Reaction vă permite un mers aproape fiziologic. În funcție de faza curentă a ciclului de mers, extensia și flexia genunchiului sunt sprijinite de structura specială (contact frontal) a ortezei. Mersul devine mai natural.

Mai puține mișcări de compensare

Mișcările de compensare pot conduce la apariția semnelor de uzură. WalkOn Reaction reduce aceste semne prin energia restituită. Mersul devine mai simetric, deoarece orteza înmagazinează energia la punerea călcâiului pe sol și o eliberează din nou în timpul mișcării de rulare a piciorului.

Mai multă siguranță

Beneficiați de un plus de siguranță, deoarece WalkOn Reaction sprijină și ușurează ridicarea piciorului în timpul fazei de pendulare, atunci când mergeți. Riscul de a vă prinde vârful piciorului, de exemplu în marginea covorului, sau pe sol cu denivelări, se reduce

Folosiți încălțăminte normală

Orteza se potrivește cu orice tip de încălțăminte care îi poate asigura suportul. Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că încălțămintea are călcâiul rezistent. Pentru a fixa orteza WalkOn Reaction o introduceți în pantof, apoi încălțați pantoful.

Ușor și sigur

WalkOn Reaction este ușor, suplu și discret dedesubtul hainelor. Pernița detașabilă pentru gambă îl face mai confortabil pentru dumneavoastră. Este confecționat dintr-un material care asigură controlul microclimatului(Outlast), reducând încălzirea și transpirația.

Robust și rezistent

WalkOn Reaction este deosebit de solid, dovedindu-și rezistența în teste și prin funcționarea de lungă durată.

Familia de produse WalkOn

Există patru tipuri de orteze WalkOn. Acest lucru îi permite medicului sau tehnicianului ortoped să aleagă produsul cel mai potrivit pentru afecțiunea dumneavoastră și pentru gradul de severitate a paraliziei.

Indicații

  • Diminuarea forței musculare în zona flexoare dorsală, cu sau fără spasticitate moderată. Pentru afectarea ușoară a mușchilor responsabili de flexia plantară precum și a celor de extensie a genunchiului(de exemplu oboseala constantă a mușchilor extensori ai genunchiului, după ortostatism prelungit sau mers pe distanțe mari)
  • Pentru afectarea ușoară a mușchilor responsabili de flexia plantară precum și a celor de extensie a genunchiului(de exemplu oboseala constantă a mușchilor extensori ai genunchiului, după ortostatism prelungit sau mers pe distanțe mari)

Semnele apar deseori în urma unui atac vascular cerebral, leziune traumatică a creierului, scleroză multiplă, atrofie neuromusculară sau paralizie peroneală.

Download

Întrebări frecvente


Accesorii