Orteze pentru ajustarea dorsiflexiei WalkOn și WalkOn TrimableBeneficii per ansamblu

Mai multă siguranță

Beneficiați de un plus de siguranță, deoarece WalkOn sprijină și ușurează ridicarea piciorului în timpul fazei de pendulare, atunci când mergeți. Riscul de a vă prinde vârful piciorului, de exemplu în marginea covorului, sau pe un sol accidentat, se reduce.

Un mers mai natural

Materialul special înmagazinează energia atunci când puneți călcâiul jos și o restituie atunci când rulați talpa. Acst lucru conferă naturalețe mersului- indiferent dacă mergeți repede sau încet, sau dacă transferați mai multă greutate pe picior.

Mișcare naturală

Vă puteți mișca în mod natural cu WalkOn, pe toată durata zilei. Atunci când stați ghemuit sau urcați treptele, de exemplu, puteți plasa în mod natural greutatea pe ante-picior. WalkOn se adaptează în mod ideal pentru numeroasele situații de zi cu zi.

Ușor și discret

WalkOn este ușor, suplu și discret dedesubtul hainelor. Pernița detașabilă pentru gambă îl face încă și mai plăcut și confortabil pentru dumneavoastră. Este confecționat dintr-un material care asigură controlul microclimatului(Outlast), reducând încălzirea și transpirația.

Folosiți încălțăminte normală

Orteza se potrivește în orice tip de încălțăminte care asigură suportul acesteia. Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că încălțămintea are călcâiul rezistent. Pentru a vă fixa orteza WalkOn, introduceți-o în pantof, apoi încălțați pantoful.

Robust și rezistent

WalkOn este deosebit de robust, dovedindu-și rezistența în teste și prin funcționarea de lungă durată.

Familia de produse WalkOn

Există patru tipuri de orteze WalkOn. Acest lucru permite medicului sau tehnicianului ortoped să aleagă produsul cel mai potrivit pentru afecțiunea dumneavoastră și pentru gradul de severitate a paraliziei.

Singura diferență între WalkOn și WalkOn Trimable constă în modul în care tehnicianul ortoped adaptează orteza pentru dumneavoastră. Tehnicianul ortoped va alege tehnica cea mai confortabilă.

Indicații

  • Forța musculară diminuată la nivelul zonei de flexie dorsală, cu spasticitate ușoară până la moderată
  • WalkOn este adecvat pentru utilizare atât în interior cât și în spații exterioare de către persoane care nu au sau care au o ușoară dizabilitate motrică la nivelul articulației genunchiului și, posibil, o ușoară instabilitate a articulației gleznei.
  • Recomandarea se face adeseori în urma unui atac cerebral, leziune traumatică a creierului, scleroză multiplă, atrofie neuromusculară sau paralizie peroneală.

Download

Întrebări frecvente


Accesorii