Genunchi/Picior


Patella Pro

Patella Pro este o orteză pentru realinierea dinamică a rotulei. Menține rotula în poziție corectă în timpul mișcărilor de flexie și extensie.

mai mult

C-Brace® Orthotronic Mobility System

Cu C-Brace®, Ottobock schimbă modul de gândire în domeniul ortezării. Fiind primul sistem mecatronic SSCO® din lume, controlează atât ortostatismul cât și faza de pendulare cu ajutorul tehnologiei unice cu senzori.

mai mult

Genu Arexa

După lezarea ligamentelor genunchiului, orteza de genunchi cu cadru rigid Genu Arexa stabilizează genunchiul în timpul procesului de vindecare și previne mișcările nedorite.

mai mult

Xeleton

După lezarea ligamentelor genunchiului, orteza de genunchi robustă cu cadru rigid Xeleton stabilizează genunchiul în timpul procesului de vindecare și previne mișcările nedorite.

mai mult

E-MAG Active Orthosis System

E-MAG Active – sistemul de articulații de genunchi controlat electronic, pentru dispozitive folosite în paralizia piciorului

mai mult

Genu Neurexa

Genu Neurexa oferă susținere adecvată după un atac vascular cerebral. Stabilizează genunchiul și previne hiperextensia articulației genunchiului. Totuși, îndoirea genunchiului continuă să fie posibilă.

mai mult

Free Walk

În cazul paraliziei complete sau incomplete a piciorului, Free Walk permite un mers, practic, natural precum și mai multă siguranță și stabilitate.

mai mult