Prezentare generală a sistemului de proteze pentru membrul inferior

O amputație reprezintă o schimbare majoră pentru dumneavoastră și pentru familia dumneavoastră. Dorim să vă fim un partener de încredere de-a lungul procesului. Scopul nostru este să vă arătăm că pierderea parțială a mobilității nu înseamnă sfârșitul. Protezele moderne redau mobilitatea și libertatea de mișcare. Veți descoperi că puteți continua să vă gestionați viața- zi după zi, în activități recreaționale și la lucru – cu o bună fixare.


Dispozitivul impermeabil de mers Aqualine

Sistemul de proteză Aqualine este conceput să funcționeze adecvat în medii cu umezeală. Elementul pentru laba piciorului Aqua are talpă rezistentă la alunecare și elementul de genunchi Aqua oferă siguranță la mers și ortostatism.

mai mult

C-Leg

Nici o altă articulație de genunchi cu microprocesor este utilizată mai des, la nivel mondial, decat C-Leg. Proteza cu C-leg oferă utilizatorului mult mai multă mobilitate în fiecare zi. În 1997 a stabilit un nou standard și studiile de specialitte continuă să-i dovedească fiabilitatea. Astăzi, noile sale caracteristici îl fac cel mai bun C-Leg al tuturor timpurilor..

mai mult

Genium – Sistem protetic bionic

Sistemul protetic bionic controlat prin microprocesor Genium susține o engramă naturală de mers până în cele mai mici detalii – fără să fie necesar ca utilizatorul să controleze în mod conștient articulația.

mai mult

Pompa de vid Harmony

Cu managementul său activ al volumului, Harmony asigură conectarea eficientă a piciorului protetic la membrul rezidual.

mai mult

Helix 3D

Ottobock impune noi standarde de protezare pentru pacienții amputați cu articulație protetică de șold Helix 3D.

mai mult

Cupă protetică SiOCX TF

Experimentați un nou sentiment de confort pentru membrul rezidual și control al protezei cu sistemul cupei protetice SiOCX TF. Vă puteți bucura de confort, igienă și funcționalitate maxime.

mai mult

Triton

Picioarele protetice din familia de produse Triton sunt adecvate pentru utilizatorii activi. Capacitatea acestora de răspuns dinamic și flexibilitatea susțin mobilitatea la cel mai înalt nivel.

mai mult

Genium X3 - Sistem protetic bionic

Genium X3 – o combinație unică de tehnologie, funcționalitate și utilizare intuitivă.

mai mult

articulație de genunchi 3R60 EBS

Un sistem protetic pentru utilizatorii cu nivel moderat de activitate. Adecvat pentru amputații de la nivelul dezarticulării genunchiului până la hemipelvectomie.

mai mult