Pompa de vid Harmony

Management activ al volumului

Susținere protetică eficientă

Harmony este un sistem modern de închidere. Asigură conectarea eficientă a piciorului protetic la membrul rezidual.

Sistemul activ de vid, precum Harmony, pompează afară tot aerul dintre manșonul protetic și cupa protetică, reglând așadar vidul într-un anumit interval. Sistemul este adaptat individual la nevoile și nivelul de activitate a respectivului utilizator. În plus, pe lângă conectarea sigură a articulației genunchiului protetic și proteză, sistemul stabilizează volumul membrului rezidual. Aderența ridicată îmbunătățește, de asemenea, controlul protezei.

Sistemul Harmony este disponibil ca pompă mecanică Harmony P3, care reglează vidul la fiecare pas, conform ratei pasului și presiunii cu ajutorul unui inel funcțional. Este adecvat pentru amputații transtibiale. Pompa electronică Harmony E2 reglează permanent vidul în cicluri potrivit reglajului individual. Este adecvat atât pentru amputații transtibiale cât și transfemurale.

Rotary switch

Visual contact is not necessary to control the vacuum. The setting can be felt through trousers.

Automatic mode

In automatic mode, the system automatically adapts the vacuum to the activity level.

Manual levels

The vacuum can be individually chosen in 4 manual levels from "comfortable" to "high adhesion".

Compact housing

Thanks to the compact design, the Harmony P3 is slim and lightweight.

Reverse mode

The airflow can be inverted using reverse mode for fast pressure relief, to flush the pump or to put on the prosthesis.

Functional ring

The elastomer ring generates a vacuum, ensuring vertical shock absorption and enabling natural torsion.

Waterproof

The Harmony E2 is waterproof down to a depth of 3 metres. Splashed water and rain are unproblematic and even swimming is possible.Beneficii per ansamblu

Prindere fermă

Harmony menține proteza la locul ei, în siguranță. Membrul rezidual, manșonul protetic și cupa articulară formează o singură unitate, iar dumneavoastră dețineți controlul datorită contactului complet cu proteza. Simțiți imediat când laba protetică ia contact cu solul, ceea ce conferă siguranță mersului și mai mult control pentru dumneavoastră.

Managementul volumului

Cunoașteți faptul că volumul membrului rezidual se poate schimba în cursul unei zile. Harmony previne aceste fluctuații de volum iar proteze este mereu poziționată în siguranță.

Mic, ușor, silențios

Pompa electronică Harmony E2 este mică, ușoară și foarte silențioasă, chiar și în timpul unui ciclu de pompare. Mai mult decât atât, vidul poate fi menținut chiar dacă deconectați pompa pentru a o încărca.

Absorbție integrată a șocurilor.

Cu pompa mecanică Harmony P3 pump, inelul funcțional oferă absorbția confortabilă a șocurilor – la fiecare pas pe care îl faceți. Permite mișcări naturale de rotație care apar automat atunci când mergeți, în timp ce forțele care acționează asupra membrului rezidual în timpul mersului se reduc semnificativ.

Triton Harmony

Laba protetică Triton Harmony din carbon combină funcționalitatea ridicată a piciorului Triton cu tehnologia Harmony: numeroși utilizatori sunt convinși datorită rulării line, restituției deosebite de energie care ajută la conservarea energiei în timpul mersului și oferă siguranță chiar și pe teren cu denivelări, în combinație cu vidul activ al Harmony.

Download

Întrebări frecvente