Pompa de vid Harmony

Management activ al volumuluiBeneficii per ansamblu

Prindere fermă

Harmony menține proteza la locul ei, în siguranță. Membrul rezidual, manșonul protetic și cupa articulară formează o singură unitate, iar dumneavoastră dețineți controlul datorită contactului complet cu proteza. Simțiți imediat când laba protetică ia contact cu solul, ceea ce conferă siguranță mersului și mai mult control pentru dumneavoastră.

Managementul volumului

Cunoașteți faptul că volumul membrului rezidual se poate schimba în cursul unei zile. Harmony previne aceste fluctuații de volum iar proteze este mereu poziționată în siguranță.

Mic, ușor, silențios

Pompa electronică Harmony E2 este mică, ușoară și foarte silențioasă, chiar și în timpul unui ciclu de pompare. Mai mult decât atât, vidul poate fi menținut chiar dacă deconectați pompa pentru a o încărca.

Absorbție integrată a șocurilor.

Cu pompa mecanică Harmony P3 pump, inelul funcțional oferă absorbția confortabilă a șocurilor – la fiecare pas pe care îl faceți. Permite mișcări naturale de rotație care apar automat atunci când mergeți, în timp ce forțele care acționează asupra membrului rezidual în timpul mersului se reduc semnificativ.

Triton Harmony

Laba protetică Triton Harmony din carbon combină funcționalitatea ridicată a piciorului Triton cu tehnologia Harmony: numeroși utilizatori sunt convinși datorită rulării line, restituției deosebite de energie care ajută la conservarea energiei în timpul mersului și oferă siguranță chiar și pe teren cu denivelări, în combinație cu vidul activ al Harmony.

Download

Întrebări frecvente