Liner-ul Skeo SealingAdvantages at a glance

O prindere fermă, pentru toată ziua.

Cu liner-ul Skeo Sealing, vă puteți relaxa și concentra asupra tuturor provocărilor din viața de zi cu zi. Vacuumul este menținut constant datorită inelului de etanșare.

Keep it simple!

Hard to put on and take off? Time-consuming to wash? Long drying times? Not at all!

The Skeo Sealing offers all the advantages that come with especially easy handling and requires surprisingly little care.

Lean back and relax

A pleasant feeling on the skin in every situation – the Skeo Sealing liner gives you an all-round sense of well-being.

Downloads

Vă rugăm să alegeți varianta adecvată:

Liner guide

Liner guide oferă sfaturi utile cu privire la manipularea și îngrijirea liner-ului.

FAQs

  • Este Skeo Sealing potrivit pentru mine?

    În principiu, Skeo Sealing este potrivit pentru toți utilizatorii cu dezarticulație de genunchi sau amputație de coapsă care poartă un sistem electronic Harmony sau o supapă cu sens unic. Acesta a fost conceput special pentru utilizatorii care își apreciază independența și doresc să economisească timp și efort. Ortoprotezistul dvs. va fi bucuros să vă sfătuiască.

  • Cum să am grijă de Skeo Sealing?

    Pentru a asigura o bună igienă, vă recomandăm să curățați zilnic liner-ul. Suprafața netedă a lui Skeo Sealing îl face rapid și ușor de curățat. De asemenea, se usucă repede - pur și simplu ștergeți cu o cârpă sau un prosop pentru a îndepărta restul de apă de pe liner.

  • De ce Skeo Sealing are doar două înălțimi ale inelului de etanșare?

    10 cm sau 17 cm? Ortoprotezistul dvs. va alege înălțimea corectă pentru dvs. Un lucru este sigur: liner-ul poate realiza vidul necesar asigurând o puternică aderență pentru orice dimensiune a bontului - versiuni suplimentare nu sunt necesare.