Prezentare generală proteze de membru superior

O amputare este un eveniment major pentru dumneavoastră și pentru familia dumneavoastră. Dorim să fim partenerii dumneavoastră pe termen lung și să vă demonstrăm că pierderea parțială a mobilității nu înseamnă sfârșitul. Protezele moderne redau mobilitatea și libertatea de mișcare. Veți descoperi că puteți continua să vă gestionați viața zi după zi, prin activități recreative și la lucru – cu o protezare potrivită.


Mâna protetică Michelangelo

Sistemul protetic Axon-Bus cu Mâna protetică Michelangelo redă multe dintre funcțiile naturale ale mâinii cu diverse opțiuni de prindere.

mai mult

Sisteme mioelectrice de mână protetică

În combinație cu proteze mioelectrice de braț, mâinile protetice SensorHand Speed și VariPlus Speed fac posibilă prinderea, strângerea obiectelor și activitatea.

mai mult

Proteza transhumerală DynamicArm

Articulația protetică de cot DynamicArm face posibilă mișcarea naturală cu tehnologia sa specială. Recomandăm combinarea cu SensorHand Speed.

mai mult

Mânuși protetice

Mânușile protetice ajută integrarea armonioasă a protezei în imaginea de ansamblu a corpului. De asemenea, mânușa protejează elementele mecanice ale mâinii protetice.

mai mult

Confort și aderență îmbunătățită cu SiOCX TR

Cupele protetice SiOCX TR pentru pacienții amputați la nivelul antebrațului sunt prietenoase cu pielea și asigură aderență optimă. Caracteristicile suplimentare includ curățarea ușoară și designul personalizat.

mai mult