Mâna protetică SensorHand Speed și VariPlus Speed

Prinderea și strângerea obiectelorBeneficii per ansamblu

Reflexe rapide

La viteză maximă, mâna protetică se deschide de circa trei ori mai repede decât alte tipuri de mâini protetice similare. Cu viteza proporțională de 300 mm pe secundă, puteți reacționa rapid în timpul prinderii.

Ancorare fermă

Caracteristica integrată Autograsp a SensorHand Speed vă ajută atunci când un obiect pe care îl țineți în mână începe să alunece. Forța de strângere crește în fracțiuni de secundă până când obiectul prins este din nou în siguranță

Prinderea obiectelor

Câștigați libertate de mișcare în fiecare zi, la lucru sau în timpul liber. Puteți prinde și ține diverse obiecte, indiferent dacă sunt ușoare sau grele, mici sau mari.

Mărimi diferite

SensorHand Speed și VariPlus Speed sunt disponibile în trei variante de mărime – pentru bărbați și pentru femei. Aceasta le integrează armonios în imaginea corporală generală.

Flexibil în aplicare

Nu contează dacă proteza se fixează la nivelul umărului, brațului sau antebrațului: mâna protetică poate fi combinată cu diverse componente, astfel încât să o puteți utiliza cu avantaje maxime în viața de zi cu zi.

Funcționalitate

Antrenamentul cu proteza

Faza importantă a antrenamentului cu proteza începe pentru dumneavoastră odată cu protezarea. Aceasta face posibilă utilizarea protezei, astfel încât să vă ajute în viața de zi cu zi. La început, un terapeut ocupațional vă va ajuta să exersați seturi de mișcări precum mâncatul sau îmbrăcarea. Cu ajutorul exercițiilor speciale, învățați să poziționați proteza corect pentru a ajunge la poziția optimă de prindere. De îndată ce sunteți suficient de încrezător în utilizarea protezei, exersați controlul forței musculare. Articolele precum cauciucul spongios, paiul pentru băut, sau ceștile de hârtie vă ajută să determinați diversele valori de presiune produsă de contracțiile musculare, precum și modul în care afectează aceasta materialele și rezistența.

Downloads

Întrebări frecvente


Accesorii


Produse similare