Mâna protetică SensorHand Speed și VariPlus Speed

Prinderea și strângerea obiectelor

Reacție rapidă și prindere

Prinderea obiectelor mari și mici, ușoare și grele, fragile și robuste: în combinație cu protezele de braț cu control mioelectric, mâinile protetice SensorHand Speed și VariPlus Speed fac posibilă pentru utilizator prinderea obiectelor, strângerea și un stil de viață activ. Trăsătura specială este aceea că mâna se deschide în urma reacției rapide – în timp real – similar mâinii naturale. Aceasta vă oferă spontaneitate și posibilitatea de a vă folosi mâna protetică aproape normal.

Protezele mioelectrice răspund, în general, la semnalele respective ale mușchilor purtătorului. Până la șase programe de control SensorHand Speed și VariPlus Speed fac posibilă personalizarea mâinii protetice în funcție de nevoile individuale ale utilizatorului – în funcție de posibilitatea purtătorului de a controla unul sau două semnale ale mușchiului. Forța și viteza de prindere pot fi de asemenea, ajustate.

Quick-release wrist unit

You can turn the prosthetic hand manually by hand for added flexibility.

Speed sensor

A special mechanism provides the extraordinary gripping speed (15 to 300 mm per second).

Plastic caps

Plastic caps on the fingertips provide additional protection for the prosthesis glove from the inside and create a natural feel.

Thumb sensor

Thanks to the integrated SUVA sensors, the thumb sensor of the SensorHand Speed improves secure gripping and holding. It measures force changes (vector forces) and automatically adjusts the grip if the position of the object changes.

Control electronics

The control electronics permit individual adaptation with up to 7 control programmes.Beneficii per ansamblu

Reflexe rapide

La viteză maximă, mâna protetică se deschide de circa trei ori mai repede decât alte tipuri de mâini protetice similare. Cu viteza proporțională de 300 mm pe secundă, puteți reacționa rapid în timpul prinderii.

Ancorare fermă

Caracteristica integrată Autograsp a SensorHand Speed vă ajută atunci când un obiect pe care îl țineți în mână începe să alunece. Forța de strângere crește în fracțiuni de secundă până când obiectul prins este din nou în siguranță

Prinderea obiectelor

Câștigați libertate de mișcare în fiecare zi, la lucru sau în timpul liber. Puteți prinde și ține diverse obiecte, indiferent dacă sunt ușoare sau grele, mici sau mari.

Mărimi diferite

SensorHand Speed și VariPlus Speed sunt disponibile în trei variante de mărime – pentru bărbați și pentru femei. Aceasta le integrează armonios în imaginea corporală generală.

Flexibil în aplicare

Nu contează dacă proteza se fixează la nivelul umărului, brațului sau antebrațului: mâna protetică poate fi combinată cu diverse componente, astfel încât să o puteți utiliza cu avantaje maxime în viața de zi cu zi.

Funcționalitate

Antrenamentul cu proteza

Faza importantă a antrenamentului cu proteza începe pentru dumneavoastră odată cu protezarea. Aceasta face posibilă utilizarea protezei, astfel încât să vă ajute în viața de zi cu zi. La început, un terapeut ocupațional vă va ajuta să exersați seturi de mișcări precum mâncatul sau îmbrăcarea. Cu ajutorul exercițiilor speciale, învățați să poziționați proteza corect pentru a ajunge la poziția optimă de prindere. De îndată ce sunteți suficient de încrezător în utilizarea protezei, exersați controlul forței musculare. Articolele precum cauciucul spongios, paiul pentru băut, sau ceștile de hârtie vă ajută să determinați diversele valori de presiune produsă de contracțiile musculare, precum și modul în care afectează aceasta materialele și rezistența.

Downloads

Întrebări frecvente


Accesorii


Produse similare