Mânuși protetice SkinNatural

Gamă largă de selecție pentru o apariție deosebităBeneficiile dumneavoastră

Robust și ușor de îngrijit

Mâna protetică intră în contact cu multe lucruri în cursul unei zile. Materialul PVC prezintă rezistență mecanică bună și durabilitate. Este robust și nu se rupe ușor. Finisajul special îl face mult mai rezistent la murdărire. Puteți curăța ușor mânușa cu o soluție specială de curățare.

Natural și inobservabil

Doriți ca proteza să reproducă aspectul mâinii naturale cât mai fidel posibil? Fibrele colorate din interior imită structura venelor mâinii umane, în timp ce structura multistrat crează un efect de adâncime care face mânușa să pară tridimensională. Unghii, vase de sânge, încheieturi și mici riduri sunt colorate manual pentru un aspect incredibil de veridic.

În public

O mânușă translucidă este disponibilă pentru toți utilizatorii Mâinii Michelangelo care doresc să prezinte plini de încredere proteza pe care o dețin. Face vizibil designul fascinant al Mâinii Michelangelo. Cealaltă versiune, de culoare neagră, este deosebit de atractivă.

Selecție amplă de culori

În funcție de mâna protetică, puteți alege între cele 7 nuanțe de culoare pentru mânușa acesteia. Tehnicianul ortoped vă va acorda consultanță, prezentându-vă mostre de culoare, pentru a putea alege cea mai potrivită nuanță pentru tipul pielii dumneavoastră.

Selecția mânușilor protetice

Mânușile protetice SkinNatural au un aspect natural. Vă permit să vă bucurați de un aspect natural și armonios în viața de fiecare zi, la lucru sau în timpul liber. în același timp, mânușile protejează proteza de praf, murdărie și umezeală.

Mânușile protetice SkinNatural sunt disponibile pentru diverse tipuri de mâini protetice. Le puteți găsi în până la 7 nuanțe de culoare.

MyoSkin Natural: Mânușile protetice MyoSkin Natural au fost concepute special pentru protezele mioelectrice.

MovoSkin Natural: Puteți purta aceste mânuși protetice dacă purtați o proteză acționată de celelalte părți ale corpului.

PhysoSkin Natural: utilizatorii care poartă o proteză pasivă de braț sau de mână pot selecta o mânușă protetică cu aspect convingător de natural și individualizat.

Mânușile protetice Michelangelo

Mânușile protetice Special AxonSkin sunt disponibile pentru utilizatorii Mâinii Michelangelo.

AxonSkin Natural: Această mânușă cu aspect deosebit de natural prezintă detalii desenate manual, precum vene, încheieturile degetelor sau unghii care reproduc aspectul și senzația mâinii naturale. Incredibil de real! Materialul PVC cu structură multistrat este foarte robust și, datorită unui tratament special al suprafeței, nu este expus murdăririi. Mânușile AxonSkin Natural sunt disponibile în 7 nuanțe diferite de culoare.

AxonSkin Visual: Mânușa translucidă evidențiază designul fascinant al Mâinii Michelangelo. Zonele definite de la nivelul vârfurilor degetelor și palmelor vă oferă o posibilitate de prindere mai bună.

AxonSkin Black: această mânușă protetică neobișnuită, în întregime neagră, este cu adevărat captivantă. Zonele definite de la nivelul vârfurilor degetelor și palmelor vă oferă o posibilitate de prindere mai bună.

Instrucțiuni de îngrijire

Atenție la instrumentele de scris cu tuș, sau la cerneala tipografică (ziare, fotocopii) și la materialele textile închise la culoare, nespălate încă. Stratul exterior special al mânușii SkinNatural reduce susceptibilitatea la murdărie și ușurează curățarea. Dacă apa și săpunul sunt insuficiente, puteți utiliza o substanță specială (640F12). Trebuie utilizată imediat după murdărire. După migrarea pigmenților în stratul PVC, curățarea nu mai este posibilă.

Downloads

Întrebări frecvente


Accesorii