Proteza transhumerală DynamicArm

Articulația protetică de cot dinamică și puternicăBeneficii per ansamblu

Ancorare fermă

Caracteristica integrată cu Autograsp a SensorHand Speed vă ajută atunci când un obiect pe care îl țineți în mână începe să alunece. Forța de strângere crește în fracțiuni de secundă până când obiectul prins este din nou în siguranță.

Reflexe rapide

La viteză maximă, SensorHand Speed se deschide și se închide de trei ori mai repede comparativ cu alte mâini protetice electrice. Cu o viteză proporțională de până la 300 mm pe secundă, sunteți capabil să reacționați rapid la prindere.

Forțe de control

Viteza și forța de strângere sunt continuu monitorizate de două sisteme de măsurare și controlate proporțional cu semnalele mușchilor. Nici chiar sarcinile dificile precum prinderea unei roșii sau a altor obiecte delicate nu reprezintă o problemă.

Dinamică naturală

DynamicArm împiedică mișcările nenaturale și bruște. Începutul unei mișcări este întotdeauna controlat, fiind încetinit ușor la final – exact așa cum face brațul uman.

Plimbare relaxată

Un dispozitiv electronic auxiliar de control al flexiei susține flexia articulației cotului. Atunci când antebrațul se balansează liber în timpul mersului, această mișcare este încetinită, în mod antural. Aceasta se realizează discret și fără zgomot.

Mânuși protetice

Mânușie protetice Skin Natural în 6 culori protejează de mizerie și praf. Structura lor multistrat dau impresia de adâncime. Stratul exterior, translucid, simulează structura naturală a venelor de la nivelul pielii reale.

Rotirea unității articulației pumnului

Puteți roti pumnul către interior și exterior fără ajutorul celeilalte mâini. Acesta este controlat de semnalele musculare.

Mișcări fluide

Cu ajutorul DynamicArm, puteți realiza mai mult de o mișcare odată – flexând brațul, rotind pumnul și prinzând un obiect în mână.

Funcționalitate

Antrenare cu proteza

Faza importantă antrenamentului cu proteza începe pentru dumneavoastră odată cu fixarea protezei. Aceasta face posibilă utilizarea protezei, astfel încât aceasta să vă ajute în viața de zi cu zi. La început un terapeut ocupațional vă va ajuta să exersați seturi de mișcări precum mâncatul sau îmbrăcarea. Cu ajutorul exercițiilor speciale, învățați să poziționați proteza corect pentru a ajunge la poziția optimă de prindere. De îndată ce sunteți suficient de încrezător în utilizarea protezei, exersați controlul forței musculare. Articolele precum cauciucul spongios, paiul pentru băut, sau ceștile de hârtie vă ajută să determinați diversele valori de presiune pe care o produc contracțiile musculare, precum și modul în care afectează aceasta materialele și rezistența.

Informații tehnice

Tehnologie

Proteza controlată mioelectric DynamicArm reacționează la respectivele semnale ale mușchilor purtătorului. Datorită motorului electric integrat, se adaptează, de asemenea, automat la diverse sarcini. Cu ajutorul forței musculare, continuați așadar, să reglați viteza mișcărilor susținute de dispozitivul „vario-drive” silențios. În combinație cu un dispozitiv de control, care asigură accelerația controlată a DynamicArm la începutul mișcării și decelerarea ușoară la final, se obțin pentru prima dată scheme de mișcare similare răspunsului dinamic al brațului uman.

Dispozitivul de flexie stochează energia, care este eliberată la coborârea antebrațului apoi o utilizează atunci când brațul se ridică din nou. Acest lucru are un impact considerabil asupra consumului de energie al protezei: chiar și la utilizare mai intensă, bateria cu ioni de litiu permanent instalată garantează performanțe deosebite pentru întreaga zi. Dispozitivul de flexie asigură balansarea liberă, armonioasă a brațului. Drept urmare, mișcările sunt naturale – fără consum adițional de energie sau zgomote supărătoare.

Instrucțiuni de îngrijire

Mânuși Skin Natural Ottobock:

Se recomandă curățarea zilnică a mânușii cu apă și săpun. Un strat exterior special reduce susceptibilitatea mânușii la murdărire și simplifică curățarea. Dacă apa și săpunul sunt insuficiente, puteți utiliza o substanță specială (640F12) cu pompă de pulverizare(640F13). Consultați instrucțiunile spcifice de curățare ale produsului special.

Downloads

Întrebări frecvente


Accesorii