Cum trăiești cu o amputație

Cel mai important obiectiv în protezare – de la operația de recuperare la acomodarea cu proteza – este recăpătarea mobilității. Medicii, terapeuții, tehnicienii ortopezi și Ottobock doresc să colaboreze cu dumneavoastră, ajutându-vă să căpătați independență maximă și să vă mențineți sau să vă regăsiți calitatea vieții. Chiar dacă unele aspecte ale vieții dumneavoastră urmează să se schimbe, puteți trăi din nou o viață foarte activă și mobilă, în viitor. Acest proces de recuperare durează mai multe luni, în medie, și este influențat de o varietate de factori, inclusiv motivația dumneavoastră și o proteză corespunzător adaptată.

Opțiunile oferite de protezele moderne ale Ottobock îndeplinesc cerințele vieții de zi cu zi. Cu toate acestea, participarea dumneavoastră activă este crucială pentru succesul recuperării. O proteză Ottobock optimizată și echipa dumneavoastră de recuperare vă vor ajuta. Această echipă include în mod normal medici, terapeuți, un protezist și personal de îngrijire.

Puteți găsi recomandările privind terapia și recuperarea mai jos. Cu toate acestea, sfaturile echipei de recuperare prevalează întotdeauna, deoarece echipa aceasta este în măsură să evalueze situația dumneavoastră individuală.


Fixarea protezei

După amputare, vi se poate fixa proteza cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră. Ce pot fi considerate protezele pentru dumneavoastră depinde de diferiți factori.

mai mult

Unde pot beneficia de protezare?

Protezarea după o amputare începe la spital, apoi continuă, de obicei într-o instituție acreditată pentru tehnologie ortopedică.

mai mult

Întrebări frecvente

Pierderea unuia sau mai multor membre ridică multe întrebări pentru persoanele afectate. Aici puteți găsi răspunsuri pentru unele dintre cele mai frecvente întrebări.

mai mult