Filtrează după:

Piciorul protetic 1D35 Dynamic Motion

Piciorul protetic 1D35 Dynamic Motion face posibilă aproape orice engramă naturală de mers pentru pacienții amputați, datorită mobilității optimizate.

mai mult

Piciorul protetic 1E56 Axtion

Susținerea pentru practicarea sporturilor recreaționale la nivel înalt este asigurată persoanelor care poartă piciorul protetic1E65 Axtion datorită amortizării bune și restituției excelente a energiei.

mai mult

Picior protetic cu pilon 1E58 AxtionDP

Picior protetic usor, pentru iubitorii sportului

mai mult

Piciorul potetic 1E90 Sprinter sport

Piciorul potetic 1E90 sport cu eficiență demonstrată internațional, confeționat din carbon, satisface exigențele sportive ridicate în cazurile de amputație transfemurală și transtibială.

mai mult

Piciorul potetic 1D10 Dynamic

Picioarele potetice 1D10 și 1D11 Dynamic au un nivel ridicat de funcționalitate și au un aspect atractiv datorită aspectului natural al învelișului estetic.

mai mult

Piciorul protetic1M10 Adjust

Cu un aspect natural, piciorul protetic 1K30 SACH cu degete definite, este concepută pentru nevoile copiilor și tinerilor.

mai mult

Genunchiul protetic 3R90

Articulație protetică de genunchi rezistentă, cu mecanism de frânare prin fricțiune

mai mult

Genunchiul protetic 3R41

Articulația protetică de genunchi confecționată din materiale ușoare, pentru amputații cu cerințe crescute de siguranță, care se deplasează preponderent în interior.

mai mult

Genunchiul protetic 3R60 EBS

Noua tehnologie a articulației protetice de genunchi 3R60 cu greutate redusă se adaptează nevoilor utilizatorului, descărcând membrul rezidual, șoldul și coloana.

mai mult

Genunchiul protetic 3R106

Articulația protetică de genunchi pneumatic ajută la realizarea activităților de zi cu zi.

mai mult

Genunchiul protetic 3R80

Articulația protetică de genunchi 3R80 fac posibil mersul pe teren denivelat, în special, oferind mai multă libertatea de mișcare și mai multă independență purtătorilor de proteză.

mai mult

Genunchiul protetic 3WR95

Articulația protetică de genunchi 3WR95 pentru utilizatori activi oferă două unghiuri de flexie diferite și este deosebit de potrivit pentru femei și persoane tinere.

mai mult

Articulație protetică de șold 7E10 Helix 3D

Articulația protetică de șold Helix 3D oferă o engramă de mers naturală, risc redus de cădere și caracteristici optime la așezare.

mai mult

Manșonul protetic 6Y512 Anatomic 3D PUR

Manșon cu forme ergonomice, aderență bună și rezistență la flexie, asigură distribuția eficientă a presiunii și reduce presiunea și durerea cauzată de fricțiune la nivelul cupei protetice.

mai mult

Genunchiul protetic C-Leg compact

Sistemul de proteză cu genunchi C-Leg compact pentru pacienții cu amputații transfemurale cu nivel de activitate redus și nevoie crescută de siguranță.

mai mult

Genunchiul protetic C-Leg

Sistemul de genunchi protetic C-Leg de inaltă tehnologie oferă libertate de mișcare și siguranță pacienților amputați transfemural.

mai mult

Brațul protetic 12K100N DynamicArm

Cu o funcționalitate sofisticată, 12K100N DynamicArm controlat electronic, cu nuanță neutră, oferă mai multă independență pacienților amputați la nivelul brațului.

mai mult

Gama de îngrijire DermaSkin care

Gama pentru protecția pielii DERMA oferă protecție optimă în probleme ale pielii precum încălzirea, transpirația și formarea de mirosuri neplăcute la nivelul membrului rezidual.

mai mult

Mâna protetică Electric Hand 2000 pentru copii

După o amputație la nivelul membrului superior, copiii pot explora din nou lumea cu ajutorul mâinilor datorită mâinii protetice electrice, ușoare, specială pentru copii.

mai mult

Componenta protetică de cot ErgoArm

Componentele protetice de cot ErgoArm®, ErgoArm® plus, ErgoArm® Hybrid și ErgoArm® Electronic plus oferă o funcționalitate ridicată, greutate mică și aspect atractiv.

mai mult

Sistemul de vid Harmony E2

Aplicarea protezei prin sistemul de vid activ cu pompa electronică Harmony E2 este simplă și asigură aderența ridicată a protezei la nivelul membrului rezidual.

mai mult

Genunchiul protetic Genium

Un mers natural cu articulația protetică de genunchi Genium

mai mult

Sistemul de vid Harmony P3

Sistemul de vid cu pompa mecanică Harmony P3 oferă aderență bună la nivelul cupei protetice, reducând impactul forțelor de întindere.

mai mult

Ciorapi compresivi pentru membrul rezidual

Ciorapii compresivi pentru membrul rezidual pentru coapsă și gambă susțin îngrijirea profesională a membrului rezidual după o amputare.

mai mult

Mâna protetică Michelangelo cu sistem senzorial Axon-Bus

Ca piesă centrală a sistemului protetic Axon-Bus, Mâna Michelangelo are un aspect natural și permite utilizatorului libertate de mișcare.

mai mult

Familia de produse protetice Triton

Picioarele protetice din familia de produse Triton permit utilizatorilor foarte activi să beneficieze de mobilitate maximă și să trăiască o viață independentă.

mai mult

Piciorul protetic 1C30 Trias

Bazată pe modelul natural, piciorul protetic 1C30 Trias are un aspect foarte atractiv, pe lângă mobilitatea foarte confortabilă.

mai mult