Piciorul protetic Terion K2Beneficii dintr-o privire

Beneficii dintr-o privire

Treburi prin casă

Stabilitate și siguranță în toate fazele mersului

Terion K2 este potrivit în special pentru utilizatorii care doresc să-și mențină mobilitatea zilnică și să se bucure de siguranța sporită. Are o plăcută amortizare la contactul călcâiului cu solul și e ușor de controlat. Atât în ​​picioare, cât și în timpul mersului, sarcina este distribuită uniform chiar și pe suprafețe denivelate.

Mergănd pe pietriș

Contrucție pentru geutate redusă

Datorită materialelor componente, piciorul protetic este deosebit de ușor și oferă un confort notabil purtătorului pentru a deplasările din rutina zilnică, atât acasă, cât și în apropiera casei.

Piciorul protetic Terion K2, vedere laterală

Robust și rezistent la praf, și stropire accidentală cu apă.

Datorită designului robust și a materialelor componente, Terion K2 este rezistent la praf, murdărie și stropire accidentală cu apă. Acest lucru face ca Terion K2 să fie adecvat pentru activități în medii umede și prăfuite. Piciorul protetic este protejat de un înveliș exterior care poate fi înlocuit.

Componente protetice compatibile

3C60 Kenevo

Kenevo

Kenevo se concentrează în mod clar pe siguranță. Această articulație de genunchi este prima soluție din lume special concepută pentru nevoile persoanelor mai puțin active - ca proteză de membru inferior, Kenevo stabilește un nou standard global. Cu funcțiile sale de bază speciale, oferă suport în situații tipice de zi cu zi. Mai mult, modurile de activitate oferă o adaptabilitate ridicată. Kenevo crește odată cu abilitățile dvs., de exemplu în timpul reabilitării, și se adaptează la fel de bine și atunci când mobilitatea utilizatorului scade.