Sistem de cupă protetică pentru confort sporit și mobilitate maximă

Cupa protetică SiOCX

Beneficiile dumneavoastră, per ansambluBeneficii per ansamblu

Libertate de mișcare SiOCX

Libertate maximă de mișcare

Marginea flexibilă și elastică, din silicon, a cupei protetice se adaptează perfect mișcărilor dumneavoastră. Vă bucurați de libertate maximă de mișcare, sporită de designul ergonomic al cupei protetice exterioare.

Confort cu SiOCX

Percepție îmbunătățită a mediului înconjurător

Cu ajutorul cadrului cupei protetice, puteți percepe mediul înconjurător mai bine. De exemplu, puteți simți mult mai bine suprafața mobilierului. atunci când stați așezat. Acest lucru vă permite să stați așezați în siguranță, în special în scaune înguste. Alte influențe de mediu precum contactul sau chiar obiectele aflate în buzunarele pantalonilor pot fi percepute mai bine.

Flexibil cu SiOCX

Aderență fiabilă

Cupa protetică interioară din silicon, confecționată din silicon de grad medical oferă aderență optimă, fiabilă a membrului rezidual. Este ferm conectat la cupa protetică exterioară de carbon prin mai multe șuruburi, ceea ce permite control sigur și forță optimă de transmitere către proteză.

Cupa protetică cu cadru SiOCX TF Pro

Așezare confortabilă

Cupa protetică exterioară SiOCX TF are regiuni flexibile confecționate din Dyneema la partea din spate, permițându-vă să stați așezat confortabil. Aceste zone împiedică cupa protetică să se răsucească atunci când stați așezat, astfel încât aerul să nu păstrundă în interior. Același lucru se aplică cupei protetice cu cadru SiOCX TF Pro, care se adaptează la poziția dumneavoastră chiar mai bine, datorită zonelor flexibile de dimensiune mai mare.