Genunchii protetici 3R60 EBS & EBS Pro

Tehnologia articulației protetice de genunchi facilitează eliberarea tensiunilor de la nivelul coloanei vertebrale și a bontului.

Căutați o articulație protetică de genunchi ușoară, care să vă ofere susținere la viteze diferite de mers și care să vă permită un mers natural? Avem o alternativă convingătoare pentru dumneavoastră, cu noua tehnologie EBS integrată articulațiilor protetice 3R60 și 3R60 Pro.
"EBS" înseamnă pas echilibrat ergonomic și permite flexia limitată în faza bipodală pe baza modelului fiziologic. Unitatea hidraulică integrată, care controlează comportamentul articulației genunchiului în faza de balans a fost concepută pe baza studiilor engramei de mers astfel încât să asigure susținerea la valori diferite ale vitezei de mers. În plus, articulația genunchiului permite așezarea directă și oferă posibilitatea de a acoperi o distanță mai mare la pendularea piciorului, îmbunătățind siguranța și sporind confortul. Articulațiile protetice de genunchi 3R60 EBS & EBS Pro sunt adecvate pentru purtătorii de proteză cu nivel moderat de activitate și special pentru utilizatorii mai mici și mai ușori.