Genunchiul protetic C-Leg compact

Îmbunătățirea calității vieții datorită funcționalității și designului

Am dezvoltat proteza de picior C-Leg compact controlată prin microprocesor construită pe Tehnologia C-Leg demonstrată, adaptată pentru nevoile pacienților cu amputații transfemurale, cu nivel redus de activitate dar cu nevoie crescută de siguranță. Precum modelul pe care este bazat, C-Leg compact oferă un model de mers care replică în mare măsură mersul natural și maximum de siguranța datorită fazei de postură controlată. O funcție pentru faza de ortostatism și blocare poate fi activată prin telecomandă pentru un plus de siguranță și confort.

Studiile științifice arată că utilizatorii C-Leg compact au o incidență mult mai scăzută a căzăturilor. Mai multe informații disponibile pe „Studii și publicații privind C-Leg compact” sau de la specialistul ortoped.

Cu C-Leg compact, am reușit să personalizăm tehnologia C-Leg pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pacienților purtători de proteză mai puțini activi, cu nevoie crescută de siguranță. Așadar, ca utilizator, trebuie să vă concentrați mai puțin asupra protezei. Un design atractiv și posibilitatea reglării fine potrivit cerințelor individuale completează profilul C-Leg compact.