Genunchiul protetic C-Leg

Sistemul protetic high-tech cu genunchi C-leg îmbunătățește calitatea vieții.

După o amputare, doriți să aveți siguranța că puteți reveni la stilul dumneavoastră de viață cât mai curând posibil. Libertatea de mișcare este un elementară pentru o viață activă și autonomă. Din acest motiv ,aveți nevoie de un sistem de proteză care vă oferă un nivel ridicat de siguranță pe lângă mobilitate maximă.

Fiind primul sistem de picior protetic cu control prin microprocesor din lume, C-Leg se adaptează cerințelor dumneavoastră individuale în timp real. Pe lângă faptul că facilitează o engramă de mers naturală, tehnologia reduce seminificativ, de asemenea, riscul de împiedicare și cădere. Pe pante, suprafețe neregulate sau la coborârea scărilor – C-Leg se adaptează automat ratei pașilor dumneavoastră. O telecomandă fără fir vă sporesc independența.

Un avantaj sporit este garanția mobilității C-Leg, care include un concept de servicii optimizat, de exemplu cu inspecții libere pe durata termenului de garanție. Designul robust al C-Leg este adecvat unei greutăți corporale de până la 136 kilograme.