Sistemul de vid AeroLink

Mai multă libertate de mișcare pentru pacienții amputați transtibial

După o amputație transtibială, persoanele active doresc să știe, în principal, ce sistem de proteză le îndeplinește necesitățile și cerințele privind un stil de viață mobilă și independentă. Pe lângă nivelul ridicat de confort pentru purtător și fixarea fermă a membrului rezidual în cupa protetică, mobilitatea maximă permanentă reprezintă o cerință fundamentală.

Cu sistemul de vid AeroLink, am dezvoltat o tehnologie care oferă exact acest avantaj pacienților amputați transtibial. Designul inovativ care nu necesită o manșetă de etanșare oferă o nouă libertate de mișcare. Datorită lipsei materialului în zona genunchiului, puteți realiza activități zilnice care presupuneau în trecut eforturi considerabile. Poziția ghemuită fără a fi nevoie să întindeți piciorul în exterior sau așezarea într-o poziție relaxată pe bancheta din spate a mașinii – acestea sunt doar câteva exemple privind mobilitatea nou dobândită. Un plus suplimentar: datorită construcției suple, sistemul AeroLink are un aspect atractiv.

Tehnicianul ortoped vă va oferi explicații privind componentele individuale ale sistemului, precum și posibila combinație cu pompa Harmony, pentru a genera un vid activ.