Filozofia și calitatea noastră

Centrele noastre Competente combină tehnologiile Ottobock de ultimă oră, clinicieni experimentați și servicii de primă clasă. Înțelegem și respectăm pe deplin nevoile și așteptările dumneavoastră, alegând cele mai adecvate dispozitive și metode terapeutice pentru a vă ajuta să vă recăpătați mobilitatea.


Schema de tratament

Schema de tratament Ottobock explică la ce vă puteți aștepta de la Centrele noastre de Competență. Ilustrează modul în care vă însoțim de la primul consult, pe parcursul protezării și terapiei, până la și după revenirea la viața de zi cu zi.

Abordare multidisciplinară

Proteziștii noștri colaborează îndeaproape cu medicii și terapeuții, în vederea selectării soluției optime și a pregătirii dumneavoastră pentru protezare.

Calificarea echipei

Proteziștii, orteziștii și terapeuții noștri au o experiență vastă în lucrul cu utilizatorii de proteze. Aceștia participă regulat la seminarii și ateliere internaționale Ottobock, schimbând idei cu alți colegi din Centre de Competență din lume.

Standarde internaționale

La Ottobock îmbunătățim continuu standardele produselor, dezvoltăm instrumente și echipamente noi de măsurare astfel încât să oferim dispozitive și servicii superioare din punct de vedere tehnologic.