Mâna protetică Electric Hand 2000 pentru copii

Explorați lumea cu ajutorul mâinilor protetice electrice pentru copii

Pentru copii este deosebit de important să poată experimenta și explora mediul în care trăiesc prin toate simțurile lor. Prinderea și pipăirea cu propriile mâini sunt elemente esențiale. Cu ajutorul sistemului de mână proteică mioelectrică, Ottobock le oferă celor mici numeroase oportunități de a explora lumea cu mâinile proprii. Mai degrabă decât să aducă mâna protetică electrică pentru adulți la dimensiuni mai mici, a fost dezvoltat un concept special pentru copii, care să utilizeze acest sistem. Datorită învelișului sintetic elastic, greutatea mâinii este redusă.

Cinematica sofisticată a prinderii reprezintă un avantaj crucial, permițând vizualizarea mai bună a obiectului prins, astfel încât copiii fac mai puține mișcări de compensare cu brațul. Designul degetelor dă posibilitatea mâinii să realizeze activități precum scris sau tăiere de manieră aproape naturală.

Trebuie să știți că Electric Hand 2000 este destinată exclusiv pentru protezarea la nivelul membrului superior, în urma amputării sau malformațiilor. Contactați specialistul ortoped pentru mai multe informații despre mărime, mânuși cosmetice și variante de control disponibile.