Declarație de confidențialitate

Protecția datelor personale colectate, prelucrate și folosite în timpul vizitei dumneavoastră pe site-ul nostru este importantă pentru noi. Datele dumneavoastră sunt protejate în conformitate cu dispozițiile privind protecția datelor și a vieții private.

În cazul în care site-ul permite introducerea de date personale (adresa de e-mail, nume, adrese, etc.), astfel de date sunt introduse în mod voluntar. Compania Otto Bock prevede în mod expres că aceste date nu vor fi partajate cu orice parte terță și sunt utilizate exclusiv în scopul relații de afaceri. Mai mult decât atât, orice stocare a datelor cu caracter personal este sub rezerva acordului prealabil în germană Data Protection Act secțiunea 4a.

Site-ul nostru colectează date în conformitate cu dispozițiile germane și europene privind protecția datelor și a vieții private, pe baza tehnologiilor de etracker GmbH (http://www.etracker.com/en.html) și Google Inc. (http: // www. google.com/intl/en_uk/analytics/). Această colecție automată a datelor are loc în scopuri statistice, în scopul de a optimiza paginile web si marketing online. Aceste așa-numitele "date ale vizitatorului" includ, în special, numele furnizorului, adresa IP, tipul de browser si sistemul de operare, precum și paginile de accesat, inclusiv orice termeni de căutare și alte site-uri de pe care ați accesat site-ul nostru. Datele sunt întotdeauna procesate în mod anonim, adică, datele nu vor fi asociate cu persoana.

Dacă nu sunteți de acord cu colectarea acestor date, puteți respinge colectarea și stocarea datelor, la acest moment pentru etracker și pentru Google Analytics în orice moment și cu efect în viitor.

În pofida verificării amănunțite, suntem în imposibilitatea de a ne asuma responsabilitatea pentru link-uri externe. Ca urmare, nu ne asumăm paginile terțe la care se atașează site-ul și în special încălcările dispozițiilor legale întâlnite acolo.

Ne străduim ca datele să nu fie accesibile unor terți prin luarea tuturor măsurilor de precauție tehnice și organizatorice rezonabile în stocarea lor. Cu toate acestea, nu putem garanta securitatea totală datelor pentru comunicații digitale.