VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE CONDIȚIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Otto Bock deţine şi operează acest site. Termenii de utilizare stabilesc normele de utilizare a acestui website și se aplică persoanelor care vizitează acest site. Acești Termeni de utilizare nu se aplică celorlalte site-uri Ottobock. Vă rugăm să citiți Termenii de utilizare pentru fiecare dintre site-urile Otto Bock pe care le vizitați.

Acești Termeni de utilizare sunt în vigoare de la 24 aprilie 2013 și se pot schimba în orice moment la discreția Otto Bock. Vă rugăm să consultați Termenii de utilizare de fiecare dată când vizitați acest site. Prin folosirea acestui website, sunteti de acord cu acești Termeni de Utilizare.

INFORMAȚII DESPRE ACEST WEBSITE .

Acest website conține informații despre produsele Otto Bock și este destinat doar pentru scopuri informationale. Informațiile de pe acest site nu au menirea de a înlocui relația dintre dumneavoastră, tehnicianul protezist/ortezist sau alte cadre medicale în vederea stabilirii produselor adecvate. Acest website conține informații despre produsele Otto Bock comercializate în mod legal în România.

DREPTURILE DE AUTOR ȘI MĂRCILE NOASTRE

Ottobock detine sau are licenta de a utiliza informațiile de pe acest site, inclusiv numele produselor. Materialele sunt protejate de statul român și de legile drepturilor de autor din străinătate. Acest lucru înseamnă că puteți descărca sau imprima informațiile furnizate doar pentru uz personal.

Dacă utilizați materialele Ottobock sau mărcile comerciale cu nerespectarea acestor termeni de Utilizare, atunci veţi incălca acordul cu Otto Bock și implicit drepturile de autor şi alte legi. Dacă Otto Bock stabilește că ați încălcat acești Termeni de Utilizare, atunci se va revoca permisiunea de a utiliza acest site. Ottobock işi rezervă dreptul pentru informațiile de pe acest site. Toate drepturile care nu sunt acordate în mod expres sunt rezervate.

LINK-URI CU DIRECŢIONARE LA ACEST SITE ŞI UTILIZAREA MĂRCILOR OTTO BOCK

Otto Bock aprobă prin prezenta o licență neexclusivă, limitată, precum și revocabilă de redirecţioare la acest site. În orice moment, Ottobock îşi rezervă dreptul de a revoca această licență sau dreptul de a utiliza link-uri specifice pe acest site. Dacă Ottobock a revocat licența, sunteți obligat să eliminați și să dezactivaţi imediat oricare dintre link-urile dvs. la acest site.

În aceste conditii de utilizare, sunteţi de acord să folositi datele de pe acest website într-un mod care ar putea fi asociate cu publicitatea sau dă aspectul favorabil altor produse sau organizații. De asemenea, trebuie să luaţi la cunoştinţă că utilizarea de către dvs. a acestui link nu va apărea pe un web site care ar putea fi considerat de către o persoană obscen, defăimatoar, ofensator sau rău intenționat. Nu este permisă incadrarea intr-un server a acestui website sau orice conținut al acestuia. Sub nicio formă nu puteți folosi mărcile inregistrate Otto Bock fără autorizația prealabilă.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Acest site poate conține link-uri către alte website-uri și care nu sunt gestionate de către Ottobock iar Otto Bock nu revizuiește, controlează sau monitorizează materialele pe aceste website-uri. Utilizarea de către dvs. a altor website-uri este supusă altor termeni de utilizare decât ai acestuia.

NICIO GARANȚIE. Întregul conținut de pe acest site este furnizat ca atare și pe baza disponibilității. Otto Bock poate declina orice garanție de orice fel, explicită sau implicită ori legală. Otto Bock nu garantează cu privire la exactitatea, integralitatea sau fiabilitatea unui conținut disponibil prin intermediul acestui site.

Otto Bock nu garantează ca utilizarea acestui site va fi neîntreruptă sau fără erori. Utilizatorii acestui site sunt responsabili de luarea tuturor măsurilor de precauție necesare pentru a evita virusarea sau afectarea computerului.

Unele țări nu limitează garanțiie implicite, astfel încât unul sau mai multe dintre limitările de mai sus să nu se aplice în cazul de față.

LIMITAREA RĂSPUNDERII Sunteți de acord ca nici Otto Bock sau alte persoane asociate nu sunt responsabile pentru daunele rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site. Această protecție se referă la toate tipurile de pierderi directe sau indirecte, daune punitive, profituri pierdute sau daune cauzate de oferirea datelor sau întreruperea activității.

ÎNTREBĂRI DESPRE ACEST SITE

În cazul în care aveți întrenări referitoare la acest site, vă rugăm să contactați la numărul de telefon +40 21 436 31 10