Scrisoare către clienții noștri de Prof. Hans Georg Näder

Dragi clienți Otto Bock,

La sfârșitul săptămânii trecute, Organizația Mondială a Sănătății a declarat infecția cu noul coronavirus (Covid-19) o pandemie. În prezent, Europa este epicentrul infecției, dar numărul cazurilor este în creștere și pe toate celelalte continente. Criza Corona atinge o nouă dimensiune.

Situația se schimbă de rapid și cu fiecare nouă schimbare apar zilnic noi incertitudini - nu doar pentru comunitățile noastre, pentru politică și pentru noi ca companie, dar și pentru fiecare dintre noi în parte. Ne confruntăm cu provocări fără precedent.

În calitate de companie medicală, avem o responsabilitate specială față de utilizatorii și pacienții noștri. Pentru a ne asigura că ne putem continua activitatea în cel mai bun mod posibil, o bună parte din forța de muncă va lucra de la distanță cu efect imediat pentru o perioadă nespecificată. Datorită acestui fapt, vom folosi soluții digitale pentru a organiza seminarii, cursuri de formare și întâlniri.

Obiectivele noastre principale sunt de a menține oamenii în siguranță și de a ne menține capacitatea de a furniza și de a oferi sprijin clienților noștri pentru a depăși această situație în solidaritate cu dumneavoastră.

Situația de pe glob este critică - nimeni nu poate prezice cum se va evolua situația. Prin urmare, este important și necesar ca afacerea noastră să nu ajungă la un blocaj complet. În același timp, este important să putem reacționa cu flexibilitate la deciziile politice și administrative din fiecare țară în parte.

Echipa globală de management și toți angajații Otto Bock își asumă această sarcină de a continua ctivitățile și de a acționa cu prudență și seriozitate în acest moment. Aceasta include și pregătirea pentru revenirea la normalitate.

Dacă aveți întrebări sau dacă aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați la: office@ottobock.ro

Ne-am angajat să vă sprijinim și să vă ajutăm.

Dacă rămânem împreună, ne vom ridica la înălțimea provocării!

Vă mulțumim pentru sprijin și înțelegere.

Toate cele bune,

Prof. Hans Georg Näder, Președinte și Chairman of the Board

Philipp Schulte-Noelle, Director Executiv

Oliver Jakobi, Director de Vânzări

Mark C. Schneider
Vice President Investor Relations & Corporate Communications
+49 30 398 206 222
MarkC.Schneider@remove-this.ottobock.de